Munsters Brandbeveiliging

Bel ons vandaag nog:
0413 - 28 06 92

Maatwerk in opleidingen

Opleidingen
Al sinds eind jaren negentig geven we cursussen en opleidingen aan bedrijfshulpverleners.

Dat doen we bij u op locatie of in een trainingscentrum waar we alle faciliteiten bij de hand hebben. Dat doen we bovendien rechtstreeks in opdracht van u als onderneming of in nauwe samenwerking met opleidingscentra.

Onze specifieke kracht hierin? Dat is dat wij de materie op een krachtige, levendige manier weten over te brengen. Dat is tenminste wat wij continu terugkrijgen van relaties: het tempo ligt hoog, maar de ‘lessen’ vervelen geen moment. Wij putten daarbij uit eigen ervaringen en proberen waar mogelijk de materie te vertalen naar de praktijkomgeving waaruit de cursisten komen.

Ontruimingsoefeningen
Wilt u een ontruimingsoefening houden in uw bedrijf? Wij regelen dat, van a tot z en in nauw overleg met uw bedrijfshulpverleners. Doel: een calamiteit veinzen om te bekijken hoe uw medewerkers, collega’s, maar ook uw bhv’ers handelen. Snel na afloop ontvangt u van ons een to the point rapportage.

"Een bedrijfshulpverlener moet snel en daadkrachtig in kunnen grijpen bij calamiteiten; ongeacht de aard van die calamiteit en enkel tot aan het moment dat de hulpdiensten arriveren. Die nemen vervolgens de regie in handen.
Een bedrijfshulpverlener hoeft geen specialist te zijn. Dat lijken we wel eens te vergeten. Hij of zij moet weten wat te doen, niet aarzelen en direct eerste hulp op maat bieden. Punt. Daar leiden wij ze in op".

Toine Munsters

Waarom zou u voor Munsters Brandbeveiliging kiezen?

 • 1
  Deskundig advies
  U vraagt ons omdat u een gedegen advies over te nemen voorzorgsmaatregelen wilt, en omdat wij doen wat u van ons verwacht. Maar ook omdat wij een grote passie voor ons vak hebben en u alles kunnen bieden om de brandveiligheid in uw onderneming te waarborgen.
 • 2
  Goede prijs-kwaliteitverhouding
  De kwaliteit van onze dienstverlening is gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd. Of anders gezegd: 'Wij leveren onze producten op basis van uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging, tegen een eerlijke prijs!'
 • 3
  Uitstekende service
  Wij denken graag met u mee en willen u zoveel als mogelijk ontzorgen op het gebied van brandbeveiliging. U kunt rekenen op een prima nazorg bij door ons gegeven opleidingen en geleverde (blus)materialen.